Sosem fogom elfelejteni azt a napot. Forró, meleg nap volt, igazi augusztus végi kánikula. Barátnőm három gyönyörű kamaszlányával érkezett hozzánk, hogy egy dunai strandolással egybekötött  kerékpártúrát tegyünk.

4 kerékpárt kellett bérelnem. Már a 10 000 ft / kerékpár kaución fennakadtam, a 4500 ft-os napidíjat kerékpáronként szájhúzogatva fizettük ki, de az igazi meglepetés 8 km-rel odébb ért bennünket.

Defektünk lett.

Telefon a kölcsönzőnek, válasz: Tolják vissza a sérült bicajt!

What a f……???????

 Emlékszem, amikor dühtől elcsukló hangon mondtam: ha lenne kerékpárkölcsönzőm a minimum, hogy biztosítanám a szervízhátteret a vendégek számára, és tuti hogy nem kérnék kauciót!

Tudjuk, ha egy gondolat egyszer megszületik, annak nem lehet útját állni. Félév múlva megnyitott a Dunakanyar kerékpárkölcsönző, ahol nincs anyagi kaució, barátságos a napidíj, az ügyfelek számára parkoló és toalett áll rendelkezésükre.

De a legfontosabb! Minden percben biztonságban érezhetik magukat, mert BÁRMI történik velük, 40-50 perc alatt a helyszínen vagyunk, és vagy cserekerékpárt adunk, vagy javítjuk a hibát.

De olyan is volt már, hogy az elfáradt vendégeket hazafuvaroztuk J   

Kiváló ügyfélkiszolgálás – visszatérő ügyfelek – ajánlás.

Ennyi a titkunk.