A kölcsönző megnyitása kapcsán a legtöbb időt egy stratégiai dilemma vitte el.
Próbálkozzunk, és vegyünk használt bicajokat, hogy kisebbet bukjunk, ha nem jön be az üzlet? Ebben az esetben lenne 40 db mindenféle bicikli, amit mind különböző módon kell szervizelni, különböző alkatrészekkel, különböző típushibákkal.
Vagy tegyünk fel mindent egy lapra, és legyen vadonatúj flottánk csupa egyforma kerékpárral?
A másodikat választottuk, és nem bántuk meg. Főleg azután, hogy kiváló partnerre találtunk a Neuzerben.

A magyar Neuzer Kerékpár Kft. – melynek jogelődje 1987-ben alakult meg – Magyarország vezető kerékpárgyártó üzeme. A saját gyártmányú, NEUZER márkanevű (régebben ALTRIX márkájú) kerékpárok választéka szinte valamennyi felhasználási igényt (mint MTB, országúti, trekking, verseny, városi, illetve gyermek) kielégít. A NEUZER kerékpárok formabontó megjelenésük, megbízhatóságuk és kitűnő ár-érték arányuk folytán komoly piaci elismerést vívtak ki. Az Esztergomban gyártott évi mintegy 100.000 kerékpár közel 50%-át exportálja, az Európai Unió számos országába. A Neuzer cég termékei jelen vannak a hazai kerékpár kiskereskedelem majd minden szaküzletében. A céget megalakulása óta a cég fő tulajdonosa, Neuzer András vezeti.

Idézet a cég weboldaláról: http://www.neuzer.hu

“Talán nektek is feltűnt: újabban egyre többen kerékpároznak. Az okát csak találgathatjuk. A saját erőből való előrejutás öröme? Fizikai képességeink próbára tétele? Az elfordulás az egyre drágább és káros autózástól? Az emberléptékű élet igénye? A környezettudatos magatartás előretörése?

Mindegy mi legyen is az ok, a bringázás divatba jött.

A Neuzer-nél a kerékpár a szenvedélyünk. Szeretünk bringázni is, és olyan bringákat készíteni, melyekkel kiteljesedik a két keréken közlekedés öröme.

Katalógusunk megtekintése első benyomást ad sokszínű kínálatunkról. Élőben szakkereskedőinknél ismerhetitek meg kerékpárjainkat, alkatrész kínálatunkat, ahol nem csak tanácsot kaptok az „igazi” bringa kiválasztásához, hanem szuper szervizelést is – hogy a kerékpározás mindig felhőtlen élmény lehessen.

Egyébként: mi is a különleges a bringáinkban? Menjetek egy kört velük, érezni fogjátok!”

Neuzer András

A kerékpárokban nem csalódtunk, és ügyfeleink visszajelzése is azt mutatja: jól választottunk.

Gyere, próbáld ki! Tudod: Dunakanyar kerékpárkölcsönző.